TEST. Care este ordinea în care trec vehiculele? – FOTO

Iată un test care ar trebui să te ajute să-ți dai seama cât de bun șofer ești.

Privește cu atenție toate semnele de circulație din imagine și determină care este ordinea în care trec vehiculele în intersecția respectivă.

sursa: Facebook/ Polițiștii au umor

Mulți șoferi dau cu presupusul!

Iar răspunsurile internauților au fost care mai de care mai… interesante, ca să nu spunem altceva!

„Răspunsul corect este C, B, A. Deoarece: Camionul circulă pe drumul cu prioritate, iar prioritatea si-o pierde doar în cazul în care un conducător la trafic circulă din dreapta camionului și urmează drumul cu prioritate. Între ceilalți doi, care au stop, respectiv cedează, se aplică prioritatea de dreapta. Urmare, al doilea autoturism este cel galben, BMW, iar ultimul, indubitabil, cel roșu, Autobuzul”, a scris o soferita.

Motocicleta….. Stiu nu e niciuna in desen, dar naiba stie de unde apare dintr-o data!”, a glumit un alt utilizator Facebook.

„Bemveu’ trece primul ca are prioritate de bemve. Desi nu cred ca e bemve…. bemveurile de obicei nu semnalizeaza. Cred ca e o intrebare capcana”, a comentat ironic un alt sofer.

„Serios….Vazand raspunsurile de aici..ma gandesc ca ar fi interesanta o lege care sa permita razii cu intrebari de genul acesta printre participantii la trafic…O pauza de cateva luni pentru cei care raspund gresit la intrebari de genul asta,cat mai invata indicatoarele rutiere si o reexaminare. Ce orase libere ar fi…La ce raspunsuri am vazut aici…”, este de parere un alt internaut!

ACB. Pentru ca desi C vine de pe drum cu prioritate, cand vireaza la stanga isi pierde prioritatea si trebuie sa acorde prioritate de dreapta autoturismului A. B are STOP, deci trece ultimul”, a comentat o soferita.

Iar acum vine intrebarea: Care este raspunsul corect? In ce ordine trec autovehiculele in intersectie? Scrie-ne raspunsul tau la comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 5 = 8

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.