Studentul ăsta s-a dus la gara și și-a luat de la tren pachetul trimis de parinti. Credea că e plin cu mancare si bunătăți, dar când a ajuns acasă și l-a deschis a avut un soc! Ce era in interior

Daca sunteti sau ati fost studenti in alte orase decat cel în care v-ati născut, probabil multi dintre voi au facut cel putin o data operatiunea „ridicarea pachetului”. 

Fie ca este trimis pe tren, pe microbuz sau pe autocar, pachetul cu mancare si bunatati trimis de parinti, de acasă, reprezinta un adevărat moment de bucurie. Zacuscă, sarmale si tot felul de alte bunătăți. Ce mai, pachetul de acasă este o adevărată binecuvântare! 

Insa uneori parintii au chef de glume, iar studentul din povestea alaturata a aflat acest lucru pe propria piele. El tocmai ce ajunsese in Bucuresti si se cazase la camin, in primul an de facultate, scrie Kanal D. 

Parintii l-au sunat si i-au spus ca ii vor trimite un pachet. Tanarul s-a dus la gara, a ridicat un pachet extrem de voluminos si s-a indreptat rapid spre camera de camin, curios să vadă ce bunătăți i-a pregătit mama lui de data aceasta.

Însă cand a deschis-o, a avut parte de un șoc!

In loc de mancare, plasa de rafie este plină de gunoaie si diverse pungi, cartoane, diverse ambalaje. La inceput, baiatul nu a inteles ce se intampla, insa ulterior, printre resturile din pachet a gasit un bilet care explica totul.

„Ai uitat sa iti faci curat in camera inainte sa pleci. Te rog sa duci gunoiul”, era scris acolo.

Baiatul si-a invatat lectia dar a gustat si gluma, povestind ulterior totul pe contul lui de Facebook. Postarea a devenit virala in scurt timp si a strans sute de like-uri si comentarii care mai de care mai… colorate!

Dacă unii au considerat că băiatul merita asa o lecție, unii au scris că metoda la care au recurs părinții a fost una destul de dură, și că l-ar fi putut atenționa și prin alte metode.

Tu ce părere ai de lecția primită de acest tânăr? Este sau nu prea dură?! Scrie-ne părerea ta la comentarii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.