Simți că te lovesc probleme peste puterile tale? Rostește aceste trei cuvinte și vei vedea ce se întâmplă

rugaciune rosteste aceste trei cuvinte
Sursa foto: bzi.ro

Ești asaltat de probleme peste puterile tale? Rostește aceste trei cuvinte! La răsunetul acestor cuvinte, atunci când năvălesc mulțime de gânduri ale întristării și trandaviei, vrăjmașii se cutremură și se întorc, fugind.

Simți că te lovesc problemele peste puterile tale? Rostește aceste trei cuvinte și vei vedea ce se întâmplă

În vremea încercărilor și a necazurilor, atunci când inima este înconjurată, impresurată de gândurile îndoielii, puținătății de suflet, nemulțumirii, cartirii, trebuie să ne silim a repeta adesea, fără grabă, cu luare aminte, aceste trei cuvinte: „Slavă lui Dumnezeu!”.

Cel ce va crede întru simplitatea inimii sfatul înfățisat aici, și îl va pune la încercare atunci cand se va ivi nevoia, acela va vedea minunata putere a slavoslovirii lui Dumnezeu, acela se va bucura de aflarea unei noi cunoștințe atât de folositoare, se va bucura de aflarea unei arme atât de puternice și lesnicioase împotriva vrăjmasilor gândiți, scrie  GanduriDinIerusalim.

Singur, răsunetul acestor cuvinte rostite atunci când năvălesc mulțime de gânduri ale intristării și trandaviei, singur rasunetul acestor cuvinte rostite cu silire de sine, parcă numai cu gura și parcă în vazduh, este de-ajuns ca toate capeteniile vazduhului sa se cutremure si sa se intoarca, fugind.

Rugăciunea lumânărilor aprinse face minuni pentru cei care o rostesc

Rugăciunea însoţită de lumânări aprinse este parcă mai profundă, suferinţa mai repede alinată iar necazul dispare.

„Doamne Dumnezeul meu, precum arde lumânarea mea de repede, așa să mă ajuți și Tu, împreună cu Maica Domnului și cu toți sfinții! Fă să piară tot atât de repede toate farmecele, spurcăciunile, relele și patimile, blestemele și lucrurile diavolești, descântecele, meșteșugurile și uneltele diavolești de la locul unde stau, de la casa mea, din familia mea, de la cei bântuiti de patimi (băutură, cafea, tutun, curvie, jocuri de noroc, neascultare și nesupunere, înjurăturile de cele sfinte), din capul meu, din trupul meu, din sufletul meu.

Doamne, ajută-mă să-mi recapăt sănătatea, liniștea, sporul și prosperitatea casei, a… Citește mai departe AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + 7 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.