Cel mai bun șef din lume! Ce le-a oferit tuturor angajaților înainte de sărbători

Savji Dholakia este un magnat din India care are propria companie producătoare de bijuterii și este cunoscut în industria diamantelor la nivel mondial.

Tot el este cel care a uimit întreaga planetă, în 2016, cu bonusurile pe care le-a oferit celor 1.700 de angajați ai săi nu de sărbători, ci înainte ca acestea să aibă loc!

Cadourile la care nimeni nu se aștepta!

Savji Dholakia a decis să le facă angajaților o surpriză de proproții! El a decis să ofere persoanelor care lucrează la compania lui 1.260 de mașini și 400 de apartamente exact înaintea unei sărbători locate importante! Valoarea totală a cadourilor se ridică la suma de 7.7 de milioane de dolari, scrie Libertatea.ro.

Potrivit presei internaționale, acordarea acestuor cadouri uriase are legătură cu celebrarea a 50 de ani de activitate a companiei.

Cum și-a explicat magnatul gestul

Întrebat despre fapta care i-a lăsat pe toți, pe bună dreptate, cu gura căscată, el a declarat că crezul lui este că dacă își ține angajații fericiți, atunci Dumnezeu îl va ține pe el fericit. Mai mult decât atât, el a explicat că unul din obiectivele companiei lui este acela ca, în cinci ani, toți angajații să aibă prorpia casă și propria mașină.

Iată mai jos declarațiile: 

,,Obiectivul nostru este ca toți angajații să aibă propria casa și mașina în următorii 5 ani. De aceea am decis să îi sprijinim și să le oferim case, mașini și bijuterii”. Potrivit Happy News, el a mai declarat că dacă își ține angajații fericiți, atunci Dumnezeu îl va ține pe el fericit.

Și-a trimis fiul să lucreze ca muncitor

Savji a devenit celebru în întreaga lume și după ce și-a trimis fiul să lucreze ca muncitor, pentru ca acesta să înveţe valoarea reală a banilor.

Tu ce părere ai? Este acest om cel mai bun angajator din lume? Scrie-ne opinia ta la Comentarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 7 = 16

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.