Gata! Au fost descoperiți! Cine sunt mirii de acum 30 de ani pe care îi caută toată România!

O intamplare nu tocmai obisnuita a reusit sa ii cucereasca pe internauti, dupa ce doi romani au inceput sa fie cautati intens de catre americani. Motivul e insa unul incredibil, tocmai de aceea toata lumea s-a mobilizat rapid

Internautii au incercat, la randul lor, sa dea o mana de ajutor in speranta ca respectivul cuplu va fi gasit. Dar cum pana acum cautarile nu au dat roade, aceasta actiune de amploare a continuat sa devina si mai de impact.

Asta deoarece povestea e una veche de 36 de ani si a fost catalogata drept absolut incredibila intr-un timp record, tocmai de aceea toata lumea e de parere ca acei romani trebuie neaparat sa fie gasiti de catre americani.

În iulie 1981, fratele lui Susan Hills Goldman vizita România. A ajuns la Biserica Stavropoleus, acolo unde era oficiată o căsătorie. A fost invitat să asiste la ceremonial și a făcut poze. A promis că acestea vor ajunge la miri și crede că a fost singurul de la nuntă cu un aparat de fotografiat. După 36 de ani, bărbatul le-a găsit, iar acum familia acestuia face apel la ajutorul internauților, pentru a fi identificați mirii.

Postarea doamnei Hills Goldman a devenit între timp virală, iar mirii par să fi fost identificați. Ar fi vorba despre Zinica și Liviu Breazu. O comparație între fotografiile celor doi de pe Facebook și imaginea de la nuntă arată asemănători notabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 6

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.