Sunt de nedespărțit! Aceste zodii se vor iubi intens, toată viața!

Nu puține sunt acele persoane care își caută sufletul pereche toată viața, și trebuie să recunoaștem că un partener pe care să îl iubești la intensitate maximă până la sfârșitul vieții nu e chiar asa de usor de găsit!

Însă experții în astrologie vin în ajutorul nostru și ne pun la dispoziție un clasament cu primele 5 cele mai compatibile perechi de zodii.

Care sunt cele mai compatibile zodii

Iată mai jos care sunt cele mai compatibile semne din întreg zodiacul, care au cele mai mari sanse să se iubească la intensitate maximă. Până la adânci bătrâneti!

Cele mai compatibile zodii: Gemeni – Săgetator

Nativii zodiei Sagetator, la fel ca și Gemenii, sunt spirite libere. Această trăsătură îi unește puternic, ambelor zodii fiindu-le extrem de greu să aibă angajamente serioase de cuplu. Însă odată familia întemeiată, va fi una solidă și plină de iubire pentru copii și nepoți. Capricorn este zodia cu care Săgetătorii nu vor face niciodată casă bună.

Cele mai compatibile zodii: Taur – Fecioară

Fecioara are un atasament deosebit pentru familiei, fapt ce se regăseste și în trăsăturile definitorii ale Taurului. Familia tradițională, sentimentul de apartenență, romantismul și senzualitatea sunt trăsăturile care unesc extrem de puternic aceste două zodii. Semnul zodiacal de care Taurii trebuie să stea cât mai departe este Săgetător. În această situație, cele mai multe relații duc la despărțire sau la frustrări uriașe de ambele părți.

Cele mai compatibile zodii: Fecioară – Scorpion

Importanţa pe care Fecioara o acordă intimităţii, vieții de cuplu şi intensităţii sentimentelor îl atrage în mod inevitabil pe Scorpion. Mai ales că nativii acestei zodii sunt extrem de senzuali și împărtăşesc aceleaşi preferinţe în ceea ce privește viața în doi. Fecioara are cea mai slabă compatibilitate cu Săgetătorul.

Cele mai compatibile zodii: Berbec – Balanţă

Cu toate că Balanțele sunt ușor puse in dificultate din cauza tendintei Berbecilor de a prelua controlul relației, cuplul format din aceste zodii este unul dintre cele mai statornice! Atenție mare: cea mai nepotrivită zodie pentru un Berbec este Taurul, srie yourtango, potrivit Adevărul.

Cele mai compatibile zodii: Rac- Taur

Racul întruchipează în mod clar partea empatică pe care o persoană o poate avea şi apreciază mai mult decât orice relaţiile profunde. De aceea are o preferinţă pentru nativii Taur, care preţuesc conexiunile emoţionale mai presus de orice. Racul este departe de a se înţelege cu nativii Leu.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
5 + 29 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.