Care este cel mai mare păcat pe care o femeie îl poate face în pat? Un preot dă cărțile pe față și spune adevărul

Cu toții știm că regulile bisericești sunt destul de stricte atunci când vine vorba de viața amoroasă a enoriașilor. Plăcerile trupești sunt înterzise înainte de căsătorie, în timpul postului nici nu mai vorbim, așa că nu e de mirare că nu puțini sunt cei care s-au intrebat care este  cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in timpul amorului.

Pentru a răspunde la această întrebare, un celebru a venit cu o explicație destul de interesantă. Cu toate acestea, “pedeapsa” pe care o propune pentru păcătoase este cel puțin… exagerată.

Articolul continuă sub imagine

Sursa foto: St. John the Baptist Greek Orthodox Church

Mai exact, acesta este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu.

El consideră ca atunci cand se afla in asternuturi alaturi de persoana iubita, o femeie nu ar trebui sa rosteasca numele lui Dumnezeu sub nicio forma.

Preotul spune ca un astfel de comportament este, de fapt, o blasfemie. Mai mult decat atat, preotul este de parere ca o astfel de fapta ar trebui pedepsita cu inchisoarea.

„Nu exista un pacat mai mare in ceea ce priveste folosirea gresita a numelui lui Dumnezeu decat atunci cand o femeie il rosteste in timpul sexului”, a declarat preotul, conform b1.ro.

„Daca ar fi dupa mine, as duce la inchisoare orice femeie care face asta”.

Preotul se numește John Hagee și este un cunoscut preot din SUA.

Ce este blasfemia 


Situaţia “blasfemiei sau păcatului împotriva Duhului Sfânt” este menţionată în Noul Testament în Marcu 3:22-30 şi în Matei 12:22-32. Termenul “blasfemie” poate fi definit în esenţă ca “ireverenţa defăimătoare”.

Am putea asocia acest termen cu păcate precum blestemarea lui Dumnezeu sau prezentarea lui Dumnezeu ori acţionarea voit degradantă împotriva lui Dumnezeu. La fel şi în cazul asocierii unor lucruri rele cu Dumnezeu, ori negarea unor lucruri bune pe care ar trebui să I le atribuim Lui, scriu cei de la printuri creștine. 

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
19 + 15 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.