Au sunat-o noaptea și i-au cerut toți banii din casă. I-au zis că băiatul ei a făcut un accident. Dar uite ce le-a făcut bătrâna de 80 de ani

Foto: nappy news vasu sandel

O bătrână din județul Neamț a devenit o adevărată eroină în comunitatea în care trăiește după ce a reușit să nu se lase păcălită de doi șarlatani care au încercat să o lase fără toți banii din casă! Mai mult decât atât, femeia a ajutat la arestarea a doi escroci care au vrut să o păcălească prin metoda „accidentul”.

Speriată la miezul nopții

Nu întâmplător, șarlatanii au așteptat să se lase seara pentru a acționa, poate și pentru a profita de faptul că persoanele în etate ar cădea, astfel, mai ușor în plasă!

Mai exact, era aproape miezul nopții când Catinca Ghimpu, o bunică de 80 de ani a primit un telefon care a speriat-o teribil! Era un bărbat care a spus că e fiul ei și că a provocat un accident de mașină. El i-a cerut toți banii din casă pentru a plăti tratamentul victimelor.

Bătrâna, al cărei fiu locuiește la Iași, s-a speriat și a promis că va da banii pe care îi avea economisiți. Cu toate acestea, femeia a reușit să nu se lase păcălită. Iată ce a făcut!

Cum le-a venit de hac escrocilor!

Însă după ce a apucat să-și revină din șoc a sunat-o pe fiica ei, iar aceasta a anunțat poliția. La cererea polițiștilor, bătrâna le-a dovedit șarlatanilor că si ea poate să fie vicleană dacă vrea!

Femeia a răspuns la următoarele apeluri ale escrocilor și a ajutat astfel la reținerea a două persoane, un bărbat și o femeie.

Mai mult decât atât, cei doi au fost prinși în flagrant când s-au dat drept avocați și au spus că aveau să-l scape de probleme pe fiul femeii.

Vecinii bătrânei sunt convinși că escrocii au avut informații despre familia ei de la cineva din sat care le-ar vrea răul. Sursa: varusandel.ro.

Tu ai auzit de astfel de cazuri? Scrie-ne ce părere ai despre aceste țepe la telefon!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + 2 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.