Aici trăiesc cele mai frumoase femei din lume! Top 10 țări cu cele mai atrăgătoare femei

Femei frumoase sunt peste tot în lume. De la cele din Europa Centrală și de Est, până la cele din America Latină, reprezentantele sexului frumos sunt de o frumusețe răpitoare pe întreb mapamondul. Dar care sunt, totuși, țările unde se întâlnesc cele mai frumoase femei din lume?

Țara cu cele mai frumoase femei

Această întrebare și-au pus-o și mai mulți utilizatori Facebook, care au postat pe rețeaua de socializare mai multe imagini în care au rugat internauții să dea note mai multor femei din diferite state de pe Planetă. Iată mai jos care au fost rezultatele sondajului realizat pe celebra rețea de socializare.

Femeile din Suedia, cele mai frumoase! 

În urma acestui vot, s-a creat un clasament al țărilor cu cele mai frumoase femei din lume. Conform utilizatorilor de Facebook, femeile care arată cel mai bine sunt suedezele, scriu jurnaliștii de la site-ul realitatea.net.

Pe cea de a doua poziție în clasament se clasează doamnele din Columbia, care sunt urmate de cele din Ucraina. Pe poziția a patra s-au clasat femeile din Rusia, iar pe cea de-a cincea poziție cele din Venezuela.

Ce loc merită româncele?

Locurile 6 si 7 au fost ocupate de reprezentantele sexului frumos din Olanda, SUA, respectiv Australia, iar pe cea de-a noua poziție s-a clasat Marea Britanie. Pe ultimul loc în acest clasament s-a clasat Filipine.

Țările cu cele mai frumoase femei:

Locul 1 – Suedia
Locul 2 – Columbia
Locul 3 – Ucraina
Locul 4 – Rusia
Locul 5 – Venezuela
Locul 6 – Olanda
Locul 7 – SUA
Locul 8 – Australia
Locul 9 – Marea Britanie
Locul 10 – Filipine

Cu toate că România nu este prezentă pe niciun loc din primele zece țări, trebuie să spunem că și româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume, nu-i asa? Să ne mândrim cu ele, și să le apreciem.

Dacă ți-a plăcut acest articol nu ezita să îl distribui mai departe! Sursa foto: Pixabay.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 8 = 12

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.