Mai ai acasă mileuri din macrame? La ce prețuri se vând pe internet – FOTO

Cu toţii ne aducem aminte de mileurile de macrame, făcute de bunicile sau de mamele nostre, pe care le avem prin casă în anii 90, iar unii poate chiar le mai păstrează ca decor pentru mese sau obiecte de mobilier. Odinioară, macrameurile, uneori acompaniate de inconfundabilul peşte din sticlă, acopereau toate suprafeţele posibile ale unei locuinţe! 

Citește și: Mama se întorcea acasă cu avionul să-și îngroape copilul când un străin i-a întins un șervețel și a plecat. Când s-a uitat la el a început să tremure și să plângă. Ce a văzut nu va uita niciodată, uite ce s-a întâmplat

Acum, însă, multe persoane le-au aruncat, iar altele le-au pus la păstrare în speranţa că vor reveni la modă şi, de ce nu, vor fi mai valoroase în timp.

Nu a venit încă vremea în care să facem averi din vânzarea de mileuri şi nici nu ştim dacă acest lucru se va întâmpla vreodată, dar nici preţurile lor nu sunt chiar de neglijat, scrie realitatea.net. De exemplu, un mileu mare poate costa chiar şi 500 de lei, în timp ce unul mic are un preţ de doar 30-50 de lei.

Iată cum sună un anunț postat recent pe site-ul lajumate.ro:

„Vand mileuri macrame, lucrate impecabil, in stare foarte buna. Mileul cel mai mare are dimensiunile: 95/65 cm si costă 85 lei. Un mileu la dimensiunile: 52/26 cm costa 40 lei, iar unul cu dimensiunile de 75/35 si costa 65 lei.  Nu au fost folosite. Ofer si cer seriozitate. Masor si trimit alte poze la cerere.

Preturile sunt negociabile. Daca se cumpara toate mileurile care sunt la anunturi ofer reducere considerabila. Sunt 18 bucati, total adunate fac 710 lei, eu le vand cu 550 lei”, a postat o femeie.

Voi mai aveţi mileuri din macrame pe acasă? Poate e timpul să le scoateţi la vânzare! Nu de alta, dar poate vă alegeți cu bani frumoși! 🙂

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
29 + 7 =


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.