Își prindea mereu un clește de rufe de grilele de ventilație ale mașinii și nimeni care urca în mașina lui nu înțelegea de ce face asta. Când le-a spus motivul, imediat au încercat și ei, uite de ce face asta

Nimănui nu-i plac mirosurile neplăcute din nicio încăpere sau spațiu închis, cum ar fi propriul autoturism, așa că vă propunem un truc simplu care vă va ajuta să aveți un aer plăcut în orice moment al zilei, chiar și după ce ați făcut o vizită la un fast-food!

Trucul a fost scos la iveală de un barbat inventiv, care își prindea mereu un clește de rufe de grilele de ventilație ale mașinii și nimeni care urca în mașina lui nu înțelegea de ce face asta. Când le-a spus motivul, imediat au încercat și ei, uite de ce face asta.

Citește și: Dr. Leon Dănăilă dezvăluie una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Sfaturile pe care ar trebui să le urmăm fiecare! 

Deși grilele de ventilație ale mașinii sunt bune pentru răcirea autoturismului în zilele toride de vară – si nu numai – se pare că nu sunt tocmai în regulă când vine vorba de mirosurile neplăcute. Dar un clește de rufe, simplu, din lemn, atașat la grila de aerisire, este o soluție ieftină și la îndemâna oricui.

Citește și: Cum să ai facturi mai mici la încălzire! Cinci trucuri pentru a-ți păstra locuința încălzită pe timp de iarnă 

Cum se procedează 

Dacă și tu îți dorești să ai parte de un miros îmbietor ori de câte ori intri în mașina ta, treuie să știi că procedura este simplă! Mai întâi trebuie să alegi o aromă preferată a unui ulei esențial, apoi picurați câteva picături de ulei pe cleștele de rufe din lemn.

Citește și: Plante vampir care ne ucid și plante care ne fac bine. Ce plante nu ar trebui să ai în casă 

Astfel, lemnul va absorbi lichidul și mirosul acestuia. Tot ce mai rămâne de făcut este să atașați cleștele în grila de ventilație a mașinii, iar fluxul aerului va distribui uniform parfumul uleiului în interiorul mașinii.

Sursa foto: happynews.varusandel.ro

Vei încerca acest truc?

Sursa: stiri.rol.ro

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
21 + 22 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.