Dacă ai aceste lucruri în casă, trebuie să le arunci imediat! Sunt mult mai periculoase decât se credea!

arunca aceste obiecte

În fiecare casă există o mulțime de lucruri: noi, vechi, dăruite, cumpărate, moștenite. Unele sunt doar elemente de decor, altele sunt funcționale. Toate aceste lucruri au o anumită energie și influențează diferit atmosfera din casă, scrie Case de Vis.

Există lucruri din casă care aduc fericirea și altele care trebuie aruncate imediat.

 

Lucruri cu energie pozitivă

1. Flori în ghivece

Plantele care înfloresc absorb de la stăpâni o parte din energia negativă. Însă, acest lucru are loc doar dacă aveți grijă de aceste plante.

2. Blănuri de animale

Unele persoane se sperie de blănurile de pe pereți sau puse în loc de covor. Însă ele emană o energie pozitivă, contribuie la îmbunătățirea stării financiare și apără ceea ce ați acumulat. Puteți să le puneți în birou pentru a crește venitul și capitalul.

3. Flori uscate

Mulți afirmă contrariul, însă florile uscate aranjate într-o compoziție drăguță atrag bunăstarea, bogăția, sănătate și confortul. Ele neutralizează energia negativă. Amintiți-vă că în casele buneilor mereu erau agățate la grindă plante uscate.

4. Figurine de animale

Figurinele de diferite forme sunt un remediu excelent de curățare energetică. Elefanții care merg unul după altul și sunt de diferite mărimi reprezintă simbolul universal al bunăstării.

5. Perne brodate

Ele se consideră protectoare ale dragostei soților. Dacă pe perne sunt reprezentate flori, vă vor proteja sănătatea. Dacă sunt reprezentate animale sau oameni, vă vor proteja de primejdii. Dacă sunt reprezentate peisaje, veți avea succes în lucrurile nou începute.

Există însă lucruri care atrag în locuință energie negativă. Nu trebuie să le păstrați chiar dacă aveți amintiri frumoase despre ele.

Lucruri cu energie negativă

1. Papuci de cameră

Este vorba despre papucii de cameră vechi sau noi, dar cu găuri, rupturi. Aceștia atrag energia negativă. Dacă papucii s-au rupt, trebuie aruncați îndată.

2. Plante cățărătoare

Plante care se întind pe pereți sau pe pod, nu trebuie să existe în locuință. Ele atrag diferite boli. Lăstarii lor trebuie aranjați astfel încât să formeze o sferă în ghiveci. Dacă planta se află în afara casei, atunci planta va asigura protecție casei.

3. Palmier

Dacă vă dăruiește cineva un palmier, nu îl aduceți în casă, va aduce doar necazuri. Puteți să-l cumpărați, dar nu îl acceptați în dar.

4. Veselă cu defecte

Indiferent cât de mult v-ar plăcea vesela dacă ea a crăpat trebuie să o aruncați neapărat. Farfuria simbolizează familia. Defectele farfuriei pot însemna apariția unor probleme de familie.

5. Plante conifere

Ramurile de brad sau pin pot fi puse în locuințe doar de sărbătorile de iarnă. Dacă le țineți și pe parcursul anului este un semn rău. Ele pot determina apariția problemelor de sănătate.

Sursa: Case de Vis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


+ 1 = 10

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.