Cum scapi de mirosul neplăcut al chiuvetei. Cele mai eficiente trucuri

cum scapi de mirosul neplacit al chiuvetei

Chiuveta este cel mai folosit obiect din bucătărie şi, dacă nu este curăţată aşa cum trebuie, va ajunge să miroasă neplăcut.

Iată câteva trucuri pentru a scăpa de această situație neplăcută:

– Apă fiebinte şi detergent de vase: Umple chiuveta cu apă fierbinte şi detergent de vase şi las-o aşa câteva minute. După aceea scoate dopul şi lasă amestecul să îşi facă treaba. Impurităţile se vor scurge imediat.

– Cuburi de gheaţă, sare grunjoasă şi coji de lămâie; După ce aţi lăsat să curgă suficientă apă de la robinet pentru a îndepărta o parte dintre resturile de pe ţeavă, puneţi pe scurgere gheaţă, sare mare şi o bucată de coajă de lămâie mărunţită.

– Cuburi de gheaţă cu lămâie şi oţet; Puneţi la congelator în formele de gheaţă oţet, apă şi bucăţi mici de coajă de lămâie. Când sunt îngheţate, le scoateţi din formă şi le daţi drumul pe scurgerea chiuvetei. Lăsaţi să curgă puţină apă rece peste ele, doar când să le împingă pe ţeavă.

– Bicarbonat de sodiu, oţet şi apă fiartă; Una dintre cele mai rapide metode prin care puteţi scăpa de mirosurile neplăcute din chiuvetă este să amestecaţi bicarbonat de sodiu cu oţet şi apă fiartă. 250 g de bicarbonat de sodiu se amestecă cu 500 ml de oţet şi se lasă două minute. Apoi se pune apă fiartă.

– Bicarbonat de sodiu, zeamă de lămâie şi apă fierbinte; Una dintre cele mai rapide metode prin care puteţi scăpa de mirosurile neplăcute din chiuvetă este să amestecaţi bicarbonat de sodiu cu oţet şi apă fiartă. 250 g de bicarbonat de sodiu se amestecă cu 500 ml de oţet şi se lasă două minute. Apoi se pune apă fiartă.

– Oţet fierbinte: Fierbeţi o cană de oţet la 3 litri de apă şi turnaţi-o în scurgerea chiuvetei. În cel mai scurt timp veţi observa că tot mirosul a dispărut şi că resturile alimentare nu mai sunt nici ele pe ţeavă, scrie gustarte.ro.

După ce aţi scăpat de miros, aţi vrea ca el să nu mai rămână aşa că este indicat să puneţi din când în când o cănuţă de bicarbonat de sodiu pe scurgerea chiuvetei.

Dacă nu uitaţi, o puteţi face la sfârşitul fiecărei zile, dar este bine şi o dată pe săptămână.

Sursa: gustarte.ro

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
30 + 14 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.