Un milionar de 68 de ani a murit subit la un an după ce s-a însurat cu o fată de 21 de ani. Șocul femeii când a citit testamentul

s-a casatorit cu un milionar
Sursa foto: rol.ro

Marcel Amphoux avea 68 de ani și se bucura de o viață liniștită și neconvențională în Alpii francezi. Se retrăsese aproape complet din lume, trăia într-o cabină mică și izolată, fără apă curentă sau electricitate. Dar, mulțumită acestui stil de viață simplu, omul va strânge peste ceva vreme o avere considerabilă. În plus, a mai și moștenit o bucată de pământ în satul Puy-Saint-Pierre. Era locația perfectă pentru o stațiune de ski luxoasă.

După câțiva ani bucata de pământ a devenit foarte căutată și prețul a urcat nebunește, dar Marcel nu a fost niciodată interesat să vândă. Deși nimic nu părea să arate că e bogat, el a construit cabine pentru câțiva prieteni pe pământul lui și le permitea să stea acolo pe gratis.

Citește și: „Soțul meu a plecat după țigări și nu s-a mai întors. Următoarea discuție cu el am reușit să o am abia peste un an, timp în care și eu și copiii am …”

Femeile nu păreau să-l intereseze, dar când a cunoscut-o pe Sandrine, care avea doar 21 de ani, care venea din Paris, în 2010, totul s-a shimbat. Ea i-a explicat că e agent imobiliar și că era interesată de pământul lui. Marcel a refuzat din start, dar când Sandrine l-a invitat la cină nu a refuzat.

Sursa foto: rol.ro

Cei doi s-au îndrăgostit și s-au căsătorit, deși prietenii l-au avertizat pe Marcel că femeia îi voia doar banii, dar el părea fericit că și-a găsit în sfârșit iubirea vieții.

La un an de la căsătorie, Marcel a fost implicat într-un accident de mașină împreună cu Sandrine și alți doi prieteni ai ei. Șoferul a pierdut controlul, Marcel a murit, ceilalți au supraviețuit. S-a zvonit că femeia avea o legătură cu moartea lui și la înmormântare toată lumea a tratat-o ca pe ultimul om.

Citește și: Prietena i-a spus să scape de câine: ,,Eu sau cățelul!”! Așa că el a postat acest anunț care a uimit pe toată lumea 

Sandrine a fost anunțată ca fiind singura moștenitoare și a devenit peste noapte multimilionară și a spus tuturor prietenilor lui Marcel că are de gând să îi dea afară ca să construiască altceva pe acel pământ.

Citește și: Bărbații au dezvăluit care este principalul motiv pentru care înșeală – nu e ceea ce crezi 

Dar, în mijlocul scandalului, s-a dovedit că la scurt timp înainte de moarte, Marcel își modificase testamentul și lăsase totul familiei și prietenilor, pe când Sandrine nu a primit nimic. Deși Sandrine i-a dat în judecată pentru falsificarea semnăturii, în 2016 a fost dat verdictul final: semnătura era autentică. Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


3 + 3 =

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.