„Te-am înșelat pentru că te-ai făcut cât o vacă!” – E de necrezut cum s-a transformat femeia

In lumea noastra obsedata de imagine și aspect fizic, a-ti pastra stima de sine este un lucru complicat, mai ales in contextul imaginii corpului, iar asta mai ales pentru femei. Dar si barbatii sunt la fel de afectati. 

Este și cazul cuplului de mai jos, a cărui poveste a luat o întorsătură dramatic după ce femeia a făcut un copil și a luat ceva în greutate și din păcate nu și-a mai revenit la greutatea inițială!

Lisseth s-a îngrășat foarte mult doar după ce a născut, abia atunci a început să schimbe mai multe mărimi de haine. Jose, soțul ei, începuse de la o vreme să râdă de kilogramele ei în plus și să își bată joc de ea. De atât de multe ori i-a repetat că e grasă încât i-a distrus soției sale întreaga încredere de sine.

Fiindcă soțul nu îi mai acorda deloc atenție, ea s-a refugiat în mâncare și s-a îngrășat și mai mult: ,,Mâncarea era singurul lucru care îmi oferea o clipă de fericire. Mâncam cam 4000 de calorii pe zi”.

În momentul în care soțul începuse să se vadă pe ascuns cu o altă femeie, ea a aflat despre asta din întâmplare, după ce i-a citit un mesaj pe telefon. După ce l-a confruntat, bărbatul nici nu a negat: ,,Mi-a spus că era vina mea, pentru că eram grasă. Mi-a zis că am fost mereu urâtă. M-am simțit groaznic, dar asta m-a determinat să nu îl mai las să mă rănească”.

După câțiva ani de depresie, femeia a decis să își schimbe radical viața. A divorțat, a ținut regim și a început să facă sport, în ciuda tuturor doctorilor care îi spuneau că va slăbi doar cu o operație de micșorare a stomacului.

Într-o zi, când fostul soț venise să își vadă fetița i-a spus că arată sexy, iată răspunsul femeii: ,,I-am închis ușa în nas, n-o să-l mai primesc vreodată în viața mea”.

Iată cum arată femeia acum:


Sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


1 + = 10

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.