Dezvăluiri la 20 de ani de la moartea Dianei! Care au fost ultimele cuvinte ale Prințesei

Printesa Diana - 20 de ani de la moarte

Se împlinesc 20 de ani de când Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit la vârsta de 36 de ani. Se întâmpla pe 31 august 1997.

În primul interviu acordat unei publicații de la moartea prințesei Diana, omul care a condus o echipă de pompieri, cu pregătire medicală, care a ajuns prima la locul accidentului, a dezvăluit, care au fost ultimele cuvinte spune de Diana.

„Mașina era un dezastru, iar noi am tratat incidentul ca pe orice accident rutier. Ne-am apucat imediat de treabă, pentru a vedea cine are nevoie de ajutor și cine nu mai era în viață. Femeia, despre care mai târziu am aflat că era prințesa Diana, era pe jos în spatele mașinii. Ea se putea mișca. Și-a mișcat puțin umărul stâng, însă umărul drept era prins în fiarele mașinii. Însă, în afară de asta, nu părea să aibă alte răni deschise. Nu avea nicio picătură de sânge pe ea. I-am strâns mâna și i-am spus, în franceză, că trebuie să rămână calmă și nemișcată și că o voi ajuta”, a povestit Francezul Xavier Gourmelon, pompierul francez, pentru The Sun.

Potrivit acestuia, acestea au fost ultimele cuvinte rostite de Diana: „Dumnezeul meu, ce s-a întâmplat?”.

„Inima ei s-a oprit, dar am reușit să o readucem la viață… Să fiu sincer, am crezut că va supraviețui. Când am băgat-o în ambulanță, Diana era în viață și mă așteptam să trăiască. Am fost devastat când am aflat apoi că a murit la spital”, a mai spus pompierul, citat de The Sun.

Citește și: Prinţesa Diana, despre mariajul şi viaţa sexuală cu Prinţul Charles, înregistrări în premieră: „Ziua nunţii a fost cea mai urâtă din viaţa mea

În materiale difuzate recent, Prinţesa Diana descrie ziua în care s-a căsătorit drept „cea mai urâtă din viaţa ei“ şi vorbeşte deschis despre viaţa sexuală cu prinţul Charles, într-o controversată serie de filmări ce urmează a fi făcute publice pentru prima dată în preajma zilei de 31 august.

Filmările vor fi difuzate în premieră în cadrul unui documentar realizat de Channel 4.

Acestea au fost realizate între anii 1992 şi 1993 şi o prezintă pe prinţesă care discută deschis cu amicul şi antrenorul ei de voce, Peter Settelen, în timpul unor lecţii ce aveau ca scop îmbunătăţirea discursului public. Detalii AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


7 + = 16

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.