Cum e viata dupa moarte? O asistentă povestește detalii șocante

viata dupa moarte
Sursa foto: pixabay.com

O asistentă dintr-un spital din America le-a povestit jurnaliștilor detalii despre cum este viata dupa moarte, povestite de pacienții cu boli grave pe care îi îngrijea. Detaliile au fost publicate de revista Americana Guidepost, numele asistentei fiind păstrat anonim.

Femeia este convinsă ca viata dupa moarte există și că toți pacienții ei au ajuns în rai.

Citește și: Ce simțim atunci când murim: Emoțiile sunt neașteptat de plăcute!

”Avea 54 de ani și suferea de cancer, inoperabil. Stătea în pat inconjurată de perne și de flori parfumate. Eram singure în camera.Doamna asistentă…, îmi zise la un moment dat, arătând spre colțul camerei. “… vedeți îngerul ăsta, care vine spre patul meu zaâmbind. Mereu îmi zâmbește. Doamna asistentă… când văd îngerul ăsta, credeți că-l văd cu adevărat?”. Privirea ei era fixa și îndreptată spre locul unde ar fi trebuit să văd îngerul”, a povestit asistenta, potrivit sfatulparintilor.ro.

Asistenta bănuiește că pacienta a încercat să-și convingă familia de existența îngerului, însă nu a reușit.

Un alt pacient al asistentei, bolnav de cancer de plămâni în stadiu terminal, își vedea fiul mort lângă el, iar apoi s-a dus la ceruri.

”Un pacient de-al meu, Frank, 68 de ani, bolnav de cancer la plămâni, mi-a spus într-o zi: John este cu mine acum. Îl vezi? E acolo înn scaun…. John, era fiul lui Frank… Fusese omorât în războiul din Vietnam. I-am spus că nu-l văd, dar apoi l-am întrebat “Cum arată John?”. “Oh, e frumos în uniformă! Mi-a spus că este timpul sa plec!”. La scurt timp după aceea, Frank a murit împăcat, în somn”, a mai povestit asistenta.

Citește și: Adevărul care ne înfioară! Oamenii de știință au descoperit ce va ucide viața pe pământ

Un alt pacient i-a povestit asistentei că l-a vizitat fiul său, care era la închisoare.

”Și-apoi Hank, mi-a spus cu o zi înainte să moară că l-a vizitat Shawn. Era imposibil ca fiul său Shawn să fi venit, în persoană, pentru că era la închisoare. Însă Hank l-a văzut. “Trebuia sa-i spun ca l-am iertat si că-l iubesc!”, mi-a spus Hank”, a povestit asistenta.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
19 + 28 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.