Andreea Marin, gest extraordinar faţă de menajera sa

Andreea Marin, supranumită ”Zâna Surprizelor”, este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare TV din România.

Ea a realizat timp de 9 sezoane emisiunea ”Surprize surprize”, si a fsot jurat al unei alte emisiuni de succes, ”Uite cine dansează”.

Andreea Marin este Ambasador Unicef și este una dintre vedetele care se ocupă de foarte multe acțiuni caritabile și susține foarte multe proiecte în acest sens.

Citește și: Frumoasa plantă pe care tot mai mulți români o vor în casă de Crăciun. Ce simbolizează ”Steaua Crăciunului” și cum o îngrijești

În 1984, la vârsta de nouă ani, Andreea Marin și-a pierdut mama într-un accident rutier. Femeia s-a stins în brațele celei care avea să devină una dintre cele mai apreciate vedete de la noi.

Gest extraordinar faţă de menajera sa

În prezent, vedeta locuiește cu fiica sa, Violeta, într-o vilă din Pipera, dar pentru că nu are timp pentru trebuiele casnice și-a angajat o menajeră care să îi facă mâncare şi curat în casă, dar pe care o plăteşte corespunzător.

De fiecare dată când nu mai are mâncare gătită în frigider sau atunci când are nevoie de alte servicii, Zâna apelează la această tânără în jur de 35 de ani, care este fata ”bună la toate”.

Citește și: Cinci fetiţe îşi vor conduce mama pe ultimul drum, de Crăciun. Tânăra de 26 de ani a murit după ce, în urmă cu 2 săptămâni, cerea ajutorul pe Facebook

Atunci când nu mai are mâncare gătită în frigider, Andreea pune mâna pe telefon şi, pentru 50 de RON, menajera sa îi face o ciorbă bună, precum şi ceva curăţenie prin casă sau prin grădină, scriu cei de la Cancan.ro.

Din cauza unor probleme personale, menajera sa trece prin momente grele: nu mai are unde să locuiască cu fiica ei, astfel că Andreea Marin i-a sărit în ajutor. Vedeta a decis să-i ofere femeii apartamentul său din zona Aviaţiei, gratuity, fără să îi plătească chirie, scrie Vocea.biz.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Solve : *
27 + 8 =


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.