Hai să o ajutăm pe Sabina, o tânără doctoriță ce luptă cu o tumoare cerebrală! Distribuie mai departe

Sabina este un tânăr medic rezident în medicină de familie care, din nefericire, luptă  cu o tumoare cerebrală!  Acum are nevoie de toată implicarea noastră, trebuie să o ajutăm să câștige lupta cu cancerul.

„Imi doresc sa salvez vieti, dar pana atunci cer implicarea voastra pentru salvarea unui viitor medic“, spune rezidenta Sabina Dorofte. Diagnosticata cu tumora cerebrala, ea are nevoie de circa 40.000 de euro pentru efectuarea unei operatii salvatoare pe care o poate face la Viena.

Articolul continua mai jos

Tanara in varsta de 28 de ani a fost diagnosticata in decembrie 2017 cu recidiva tumorala, dupa ce in 2010 a fost diagnosticata cu tumora cerebrala benigna. Sabina Dorofte a facut un apel umanitar pe pagina personala de Facebook.

„In anul 2010, dupa admiterea la facultate, in urma unei crize epileptice, am fost diagnosticata cu o tumora cerebrala benigna – astrocitom difuz grad II – pentru care am fost operata la Spitalul AKH din Viena. Medicii mi-au confirmat ca sansele de recidiva sunt infime, dar, in anul 2014, cand eram gata sa depun juramantul lui Hippocrates, in urma unui RMN de control, am fost diagnosticata cu recidiva tumorala, pentru care am fost din nou operata“, a scris tanara rezidenta.

Are nevoie de ajutor, acum mai mult ca oricând!

„In ciuda tuturor evenimentelor, nu mi-am pierdut speranta, si acum ma pregatesc pentru examenul de specialitate, pe care imi doresc din tot sufletul sa il sustin. Apelez la ajutorul tau, si cred ca inca exista oameni cu posibilitatea de a ma ajuta sa strang suma de 40.000 euro pentru a ma putea salva si de aceasta data. Îmi doresc sa salvez vieti, dar pana atunci cer implicarea voastra pentru salvarea unui viitor medic“, mai precizeaza Sabina Dorofte in apelul umanitar lansat sambata pe pagina personala de Facebook.

Persoanele interesate sa contribuie la salvarea medicului pot dona

LEI in contul:
RO15BREL0002000443340100

si

EURO in contul:
RO04BREL0002000443340201 EURO,

ambele deschise la LIBRA BANK, pe numele Sabina Dorofte.

swift: BRELROBO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here


4 + = 8

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.