“Oare am născut copilul femeii cu care m-a înșelat soțul?” Postarea unei românce, virală pe internet – FOTO

postare gravida cu copilul altei femei copy

O româncă a postat pe Facebook un mesaj care a stârnit sute de reacții ale internauților. Mai exact, femeia se teme că ar fi născut … copilul unei prietene de familie cu care ar fi înțelat-o soțul ei.

Persoanele care au văzut postarea s-au amuzat copios de frica absurdă a femeii, iar în scurt timp mesajele amuzante și pline de ironie nu au întârziat să apară.

Citește și: Cel mai impozant palat din cea mai bogată comună. Cum trăiește cea mai sexy milionară din România – FOTOGALERIE 

“Hey grup… Sunt foarte îngrijorată deoarece cred că băiețelul meu nu este cu adevărat copilul meu. Am bănuieli că soțul meu m-a înțelat în trecut și mă întrebam cum pot afla sigur dacă nu cumva am născut și crescut copilul altei femei. Nu aș putea suporta acest gând deoarece îmi iubesc copilul foarte mult dar vreau să știu dacă este al meu”, a scris femeia pe un grup de pe Facebook.

„Problema este că noi avem o prietenă de familie foarte bună (….) ( cu ea bănuiesc că m-ar fi înșelat soțul) iar băiețelul meu seamănă leit cu ea, nu e roșcat cu ochi căpriu ca mine ci blond cu ochi albastri. Oare am născut copilul Ginei și al soțului meu?”, a încheiat femeia.

postare gravida cu copilul altei femei

Citește și: Bărbații au dezvăluit care este principalul motiv pentru care înșeală – Nu te așteptai la asta

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.