Niculina Stoican, DEZVĂLUIRI ȘOCANTE cu lacrimi în ochi. Ce mărturisiri tulburătoare a făcut despre soțul ei

Invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, îndrăgita interpretă de muzică populară Niculina Stoican a vorbit deschis despre momentele dificile din viața sa. Discuțiile au atins și un subiect sensibil, acela al anilor în care a fost nevoită să traiască departe de soțul ei.

O condamnare la inchisoare i-a schimbat viața!

Vasile Stanescu, sotul Niculinei Stoican, a fost condamnat la sfarsitul lui 2013 la 6 ani de inchisoare pentru obtinerea ilegala de rambursari de TVA de 13,6 milioane de lei. El a fost eliberat condiționat la sfârșitul anului 2016.

Vedeta de muzică populară îl vizita săptămânal 

„Il vizitez în fiecare săptămână şi vorbim la telefon în fiecare zi, el acolo munceşte. Încearcă să facă ce trebuie şi să respecte regulile, s-a integrat, trebuie să aibă o fişă bună pentru ca atunci când o să ceară eliberarea condiţionată, instanţa să vadă că s-a străduit!”, a povestit solista, la acea vreme,  despre situatia soțului ei, potrivit gorj-domino.ro.

Adevăruri ascunse: Niculina s-a luptat cu depresia și atacuri de panică

„Soțul meu a stat acolo aproape 3 ani și, când s-a întors, viața noastră a luat-o de la capăt. Cred că am făcut față cu demnitate la toată situația asta. Viața noastră a fost întreruptă de nedreptăți.

Eu și soțul meu am învățat să retrăim această viață care ne-a fost întreruptă. Eu am trecut prin momente foarte grele, am făcut depresie, atacuri de panică. Am avut multe griji, dar am încercat să nu-i împovărez pe ceilalți cu ele”, a mărturisit Niculina Stoican cu lacrimi în ochi în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe” de la Antena Stars, scrie dcnews.ro. 

Interviul complet va putea fi urmărit duminică, de la ora 13.00, la Antena Stars. Hai să îi arătăm că suntem alături de ea! Lasă-i și tu un mesaj la comentarii!

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.