Cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ierarh Nicolae

sfantul Nicolae

Ziua de Sfântul Nicolae, 6 decembrie, nu înseamnă numai cadouri, ci și un moment de rugăciune.

Rugaciunile catre Sfantul Nicolae, sărbătorit de creștini pe 6 decembrie, sunt destinate a apara de saracie si nevoi, a-i ocroti pe copii si pe calatorii pe mare, dar si a-i cere sfantului episcop sa intervina pe langa Dumnezeu intru iertarea pacatelor, mantuirii si vietii vesnice.

Iată care este cea mai puternică rugăciune către Sfântul Ierarh Nicolae: 

O, Sfinte Părinte Nicolae, mare făcător de minuni, ocrotitorul și dăruitorul celor nevoiași, pe cei ce cu bună nădejde aleargă la ține, grăbește a-i ajută.

Sprijinitor fii turmei lui Hristos împotrivă lupilor care umblă să o prade și tot sufletul de creștin păzește-l prin sfintele tale rugăciuni, că unul ce ești măsură în veac a sfințeniei dreptmăritoare.

Citește și: Cea mai puternică rugăciune pentru îndeplinirea dorințelor! Face adevărate minuni celui care o rostește!

Și precum ai miluit pe cei trei bărbați ce ședeau în temnița, izbăvindu-i de mânia împăratului și de ascuțișul sabiei, așa mă miluiește și pe mine, care cu mintea, cu cuvântul și cu lucrul mă aflu în beznă păcatelor, că să nu cad sub mânia lui Dumnezeu și sub veșnică osânda.

Așa, Sfinte Nicolae, fii reazăm puținătății mele, că la soliile tale să primesc de la Hristos îndurătorul viață lînă și curată în veacul acesta, iar în veacul de apoi printre cei de-a dreaptă lui Dumnezeu să mă număr, cu îngerii și cu sfinții preamărind pe Tatăl și pe Fiul și pe Sfântul Duh.

Amin.

CITEȘTE ȘI: Leguma care „mănâncă“ zahăr. E duşmanul de temut al diabetului

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește comunitatea Landia pe Facebook. Like!

Loading...
Facebook Comments

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.